Een bedrijfsfilm kan de aanvulling zijn op de boodschap die je met het bedrijf wilt uitstralen. Een mooi, energiek en krachtig beeld van wat je organisatie nou precies inhoud. En zeg het nou zelf, wat spreekt er meer dan een goede video?

Elk bedrijf heeft zijn eigen stijl. Deze stijl proberen wij in de video ook echt naar voren te laten komen. Dit doen we met behulp van de muzikale omlijsting, presentatie of voice over, maar natuurlijk ook in de vormgeving. Huisstijl is het belangrijkste wat je bedrijf identificeert. Wij zorgen dat je huisstijl terugkomt in de video. Op die manier is de video ook echt van jouw organisatie!

KaWijKo Media kan de productie van bedrijfsfilms van A tot Z verzorgen. Door gebruik te maken van onze eigen camera apparatuur, wordt het ook een betaalbaar geheel. We kunnen het in eigen beheer afmonteren met behulp van video editing software. Soms komt er zelfs maar 1 persoon aan te pas om dit zo vorm te geven. Dat is de kracht van de eenvoud.

Ook beschikken wij over een verzameling GoPro camera’s. Hiermee kunnen we de mooiste acties vanuit het eerste perspectief vastleggen. Wij hebben een ruime ervaring als het gaat om bodycams en hittebestendige camera’s. Zo kunnen wij elk plaatje maken, zelfs op plekken die normaal gesproken onmogelijk zijn!

Daarnaast kunnen wij ook drones regelen die alles vanuit de lucht vastleggen. Op deze manier ben je verzekerd van een echte ‘helikopterview’. Uiteraard is het wel belangrijk om goed in de gaten te houden dat de drone kan vliegen binnen de huidige regelgeving.