Over ons

10959544_632138176892876_3739653678687929588_nKaWijKo Media is jaren geleden opgericht door Nickelas Kok. Inmiddels runt hij dit bedrijf en krijgt ondersteuning van een groep freelancers.

Naast mijn werkzaamheden voor KaWijKo Media, ben ik een hulpverlener in hart en nieren. Ik spendeer vele uren als vrijwilliger bij de Brandweer Amsterdam-Amstelland op kazerne Amstelveen en draai regelmatig diensten als medisch hulpverlener op evenementen.

Soms is het werken als brandweerman lastig te combineren met het werken bij KaWijKo Media. Uitrukken komen immers altijd op momenten dat het net-niet uitkomt. Maar de vaardigheden, competenties en vooral ervaring die via de brandweer verreikt worden, zijn mooi meegenomen als ondernemer. Dan valt te denken aan bijvoorbeeld teambuilding, uithoudingsvermogen, veiligheidsbesef en kalmte in stressvolle situaties.

Fotografie, film en videomontage wordt niet alleen gezien als werk, het is ook gewoon mijn hobby. Daarom kan ik ook met passie en plezier aan een opdracht werken. Ik heb daarnaast een studie afgerond op het Mediacollege en ben nu gediplomeerd ‘Audiovisueel Specialist’. De journalistieke ervaring is vooral opgedaan in de praktijk en aangeleerd onder de bezielende leiding van een ervaren mentor. Volgens sommigen heb ik een ‘neus voor het nieuws’.

Uiteraard ben ik een sleutelfiguur als het gaat om Persbureau KaWijKo Media, maar kan uiteraard niet zonder de versterking van een enthousiaste groep freelancers. In de hardnieuws voorziening voor de diverse omroepen is er versterking van freelance camerajournalisten die bij nacht en ontij op pad gaan om verslag te leggen van incidenten, evenementen en andere ongeplande nieuwssituaties. Ik doe daarin wel de coördinatie en de planning en ga zelf ook op pad. ‘Met de voeten in de klei’ zegmaar.

Ik hoop dat ik u een goede indruk heb kunnen geven van mijn bedrijf. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met mij. Dan kan ik onder het genot van een kopje koffie al uw vragen zo goed als mogelijk beantwoorden.

 

IMG_6668